LVT - podeaua din vinil

LVT - podeaua din vinil

20.06.2015
Ce este LVT? Podea din vinil, laminat din vinil,
sau poate parchet...?

                                                                                                                         

De această inovație în lumea  construcției auzim                     
din ce în ce mai mult în ultima perioadă. În mai

multe locuri din oraș observăm că s-a ales anume
acest produs în birouri, restaurante, bucătării și case.
La prima vedere este greu de deosebit podeaua din vinil
cu cea din parcht sau laminat, de aceea vrem să vă
prezentăm acest produs. El este format din
straturi de
poliuretan și din materiale plastice derivate, ale căror
caracteristici se deosebesc de laminat și parchet prin
faptul că este un material impermeabil, cu o izolare fonică foarte puternică, pe lîngă toate astea mai este și plăcut de mers desculț pe așa podea.


LVT nu are la bază plăci din HDF, din acest motiv nu creează efectul de "țocăială" atunci când se merge pe tocuri. Din același motiv LVT nu se teme de apă. Acesta este produsul pe care îl puneți cu succes în baie, bucătărie, sau chiar subsoluri și garaje, fără să vă fie frică că se va umfla de la umiditate.


  
 Ca și laminatul,  LVT se clasifică după gradul de abraziune     (cît de tare se roade), și respectiv avem LVT de clasa 32 (AS4)  și 33 (AC5).                                                                                        La montarea placuțelor de asemenea se folosesc încuietori. Anume lăcățile la acest produs sunt cea mai importantă atracție pentru cumpărători. Plăcuțele se unesc între ele cu o densitate foarte înaltă, de aceea puteți fi siguri că nu se vor dispersa niciodată, indiferent de ce desen sau configurație veți utiliza.


 Gama noastră de produse conține 5 modele din clasa 33, și 16 modele din clasa 32 de marca Step Fashion. Toate modelele sunt  diferite după culoare și structură. Prețul la un astfel de produs este foarte atractiv, în comparație cu prețul de un an sau doi în urmă.
Cu siguranță acest produs va detrona  laminatul,  imediat ce se va produce în cantități mai mari, deoarece are caracteristici mult mai atractive, precum:
nu se teme de apă, cu 70% mai bine izolează sunetul decît laminatul și arată la fel ca laminatul.